Post by recasemonttwer on Feb 8, 2022 18:07:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code αύξηση χρυσού ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Πάνω από όλα, ένα καλό παιχνίδι ρουφάει σε ορισμένα επίπεδα ο αντίχειρας σας εμποδίζει και μερικές φορές δεν πηδάει όταν το θέλετε, αλλά θα το συνιστούσα σε έναν φίλο
Δεν χρειάζεται να βάλω το τηλέφωνό μου σε λειτουργία πτήσης για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο παίζοντας ένα παιχνίδι παρά βλέποντας διαφημίσεις για αυτό. Κερδίστε ή χάσετε, υπάρχει μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων που σας περιμένει και δεδομένης της διάρκειας κάθε επιπέδου, οι αριθμοί δεν παίζουν καλά.
Το έπαιζα τις μέρες των εξετάσεων για την απελευθέρωση του άγχους των εξετάσεων πολύ χρήσιμο για μένα...🌠
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ! Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου! Κάθε 2 θανάτους πρέπει να βλέπω μια διαφήμιση! Το gameplay είναι καθυστερημένο και τα χειριστήρια παραβιάζονται κάθε φορά που προσπαθώ να πηδήξω καθυστερεί. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ! (αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι που παίζω του tastypill)
Τελείωσε αυτό το παιχνίδι τέσσερις, πέντε και έξι φορές τώρα, ακόμα περιμένοντας μια ενημέρωση!!
δεν είναι δίκαιο και απλά πεθαίνεις που δεν το άγγιξες
Αυτό το παιχνίδι είναι κάπως ωραίο, αλλά ο λόγος που έβαλα τρία αστέρια είναι λόγω των σφαλμάτων, της καθυστέρησης κ.λπ. Πρώτον, τα σφάλματα. Καμία από τις διαφημίσεις δεν σας βγάζει τίποτα. Ήθελα μερικά πετράδια, γιατί ήμουν αρκετά κοντά στα 200 (έχω 170), οπότε βλέπω μια διαφήμιση. Τελείωσα τη διαφήμιση, κοίταξα τους πολύτιμους λίθους, είχα 170 ακόμα. Η παράλειψη των επιπέδων με τις διαφημίσεις δεν λειτουργεί επίσης. Τώρα για την υστέρηση. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλα υστερούν τόσο πολύ που όλα σταματούν. Δεν μπορώ να πηδήξω και δεν θα κυλήσω. Μια πρόταση είναι να κάνετε την μπάλα ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ. 😤😡
Μπορείτε να παίξετε το FarmVille 2: Country Escape στο Zynga και να το ... Μπορείτε να το βρείτε για συσκευές Windows PC, Android και iOS.
αν θέλετε να παραλείψετε ένα επίπεδο, σας λέει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση, ώστε να την παρακολουθήσετε και να την ολοκληρώσετε, αλλά εμφανίζει μόνο ένα κουμπί επανάληψης, κάνετε κλικ σε αυτό και είναι το ίδιο επίπεδο που δυσκολευόσασταν. Ποιος μπορεί να έχει σχέση μαζί μου;; ?
Δεν πρέπει να περπατάς στις καρφίτσες αλλιώς πας από την αρχή
Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά αφού έφτασα στο επίπεδο περίπου 150, όλη η πρόοδός μου διαγράφηκε. Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά τώρα δεν μπορώ να μπω στον κόπο να παίξω ξανά στα πιο εύκολα επίπεδα, οπότε απεγκαθιστώ την εφαρμογή.
Όταν χτυπάω δεν είναι μόνο άλμα. Σπατάλη ενέργειας των ματιών. Πολύ άσχημα
Το παιχνίδι είναι γενικά κουλ, αλλά η δυσκολία των επιπέδων δεν αυξάνεται σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, η φυσική του παιχνιδιού είναι λίγο περίεργη tbh.
αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ διασκεδαστικό! είναι τόσο προκλητικό και υποθέτω ότι είναι κατάλληλο για να απαλλαγείτε από κάποιο άγχος και όμως μπορείτε να μάθετε πώς να παραμένετε συγκεντρωμένοι. Έχω ήδη τελειώσει όλο το επίπεδο! καλή τύχη !
Ο άφθονος αριθμός διαφημίσεων αφαιρεί από αυτό που θα μπορούσε να ήταν ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι. Απεγκαταστάθηκε.
ναι, άλλο ένα καλό παιχνίδι που καταστράφηκε από πάρα πολλές διαφημίσεις..
είναι τέλειο κατεβάστε το!!!!!
Φοβερό παιχνίδι. Πολύ ελκυστικό. Θέλω περισσότερα επίπεδα παρακαλώ. Τελείωσα το παιχνίδι σε 7 μέρες
Το λάτρεψα. Το αγαπημένο μου κομμάτι στο παιχνίδι είναι ότι τα επίπεδα μπορεί να είναι προκλητικά, αλλά όχι ακατόρθωτα. Στην πραγματικότητα τελείωσα όλα τα επίπεδα, ελπίζω να δω περισσότερα από αυτά στο μέλλον.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα αργεί πολύ να πιάσει το μπαλακι και δεν φτεει το κινητο μου
Μερικά απλά πράγματα που πρέπει να επισημάνω 1) Είχα ένα πρόβλημα στο 105, το οποίο με έκανε να σταματήσω σχεδόν νεκρό 2) η επανεκκίνηση είναι λίγο αργή. Έχει ένα ωραίο μικρό animation, αλλά αυτό είναι ένα αρκετά γρήγορο παιχνίδι. Μια οθόνη πιτσιλίσματος θα λειτουργούσε καλύτερα. 3) γιατί τοποθετήσατε τους διαφορετικούς τύπους μπάλας πίσω από το παιχνίδι πάνω από την οθόνη και όχι στην πρώτη σελίδα. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε για λίγο εκεί, Διαφωνώ με την κριτική μου, είναι ένα ωραίο παιχνίδι, απλό και εύκολο στην εκμάθηση, αλλά υπάρχει ακόμα μια γεύση δυσκολίας
Είναι τόσο εύκολο και σκουπίδια, αλλά ήθελα απλώς να είμαι καλός και να σας δώσω στα αστέρια στο Go escape
Untitled
Τέλεια ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Go Escape! アーケード ghy
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά είχε και κάποια σφάλματα ενώ το έπαιζα.
Έπαιζα αυτό το παιχνίδι για λίγο, αλλά σήμερα που το πήγα σε αυτό, η πρόοδός μου είχε φύγει. Ήμουν στο δεύτερο τελευταίο γκρουπ επιπέδων (169-196) και τώρα είμαι πίσω στην αρχή.
Δεν με αφήνει να πηδήξω τη σωστή στιγμή και δεν πηδάω στη σωστή κατεύθυνση
Όταν κάνω κλικ δεν θα πηδήξει. Και αυτό δεν μοιάζει καθόλου με το πώς είναι στις διαφημίσεις. Κακή τιμή για μένα.
These Pics Are The Perfect Way to Escape The Day Game Art, Batmobile, ... A 3D-Printed Game Boy Prototype That Plays PC Games On The Go Electronics Projects.
Υπάκυρις , ιος , o , the Hypacuris , a into the sea , Opp . Η . 1 , 651 . ... escaping , Π . 22 , 270 , κακών υπ . , Υπαναχωρέω , ώ , f . ήσω , to go back ...
Ο αριθμός των σχεδιαστικών ελαττωμάτων σε αυτό το παιχνίδι είναι απίστευτος. Αν πατήσετε για να πηδήξετε τις μισές φορές δεν θα σας αφήσει. Επίσης στα περισσότερα επίπεδα στην εκκίνηση πηδάς και κάτι σε εμποδίζει. Ωστόσο, όταν το παιχνίδι λειτουργεί, είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και μου άρεσε να παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου. Αν διορθώσουν αυτά τα ελαττώματα, το παιχνίδι θα ήταν τέλειο.
Εάν απενεργοποιήσετε τα δεδομένα και το WiFi, το παιχνίδι είναι εξαιρετικά εθιστικό - εξαιρετικά διασκεδαστικό και σταδιακά πιο απαιτητικά επίπεδα Μόλις τελείωσα τα τελευταία επίπεδα ^^
Gacha Club Casual tqry
Δωρεάν αρκετά paid apps και παιχνίδια για Android
κάνει δυσλειτουργίες μόλις φτάσετε στα επίπεδα 113-140, αλλά εκτός από αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα καλό διασκεδαστικό ame που δοκιμάζει το μυαλό και την επιδεξιότητά σας 😊😋
Τα εμπόδια μερικές φορές τοποθετούνται πολύ άσχημα και μερικές φορές αναπηδάς και μετά βίας πας πουθενά. Είναι απλώς πολύ ασυνεπής.
Τι φοβερό παιχνίδι. Μου άρεσε να το ολοκληρώνω. Τόσο χαλαρωτικό. Νομίζω όμως ότι οι ανελκυστήρες είναι λίγο προβληματικοί στα τελευταία επίπεδα. Συνολικά, εξαιρετικό παιχνίδι για να περάσεις λίγο χρόνο.
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά λέει ότι θα ενημερωθεί με νέα επίπεδα σύντομα. Αυτό ήταν τον Ιούλιο, είναι σχεδόν στο νέο έτος. Εάν υπήρχαν τακτικές ενημερώσεις με νέα επίπεδα, θα το βαθμολογούσα με 5 αστέρια. Χρειάζεστε περισσότερα επίπεδα!
Go Escape! Žaid. automat. ulyn
Πολύ καλά!!! Αλλά ίσως προσθέσω λίγο περισσότερο non-thing... Έχω μια ιδέα! Φτιάξτε έναν ηγέτη Board bots/παίκτες και ο πρώτος παίρνει 100 κάθε μέρα!!